Info

Over Pastoors Instruments

Jordy Pastoors is een pianotechnicus in hart en nieren. Op vroege leeftijd had ik al de ambitie om muziekinstrumentmaker te worden. Om deze ambitie waar te maken ben ik op 18-jarige leeftijd gestart met een opleiding tot meubelmaker op het graafschap college te Doetinchem. Gedurende deze opleiding leerde ik hout op zowel traditionele als machinale wijze bewerken en bouwde ik mijn allereerste gitaren.

Na het afronden van de opleiding tot meubelmaker heb ik de opleiding tot pianotechnicus aan het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam gevolgd. Tijdens deze studie werd mij al snel duidelijk dat ik mij nog verder wilde specialiseren in het bouwen van piano’s, vleugels en klavecimbels. Daarom heb ik mijn opleiding tot pianobouwer vervolgd aan de Oscar Walker Schule in Ludwigsburg, Duitsland. Onder begeleiding van diverse leermeesters heb ik mijzelf hier verder kunnen ontwikkelen binnen dit prachtige en uitdagende vak. Ik heb deze opleiding afgerond als klavier- en cembalobouwer bij Julius Blüthner Pianoforte Fabrik te Leipzig, Duitsland. In 2017 nam ik mijn diploma in ontvangst en maakte ik mijn ambitie om volleerd en gediplomeerd muziekinstrumentmaker te worden realiteit.

Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf opgestart, Pastoors Instruments.

Bij Pastoors Instruments bent u aan het goede adres voor alle soorten onderhoud aan uw piano of vleugel, uiteenlopend van het op locatie stemmen van uw piano of vleugel tot een volledige revisie.

Pastoors Instruments is gevestigd in Gaanderen, Gelderland.

Wij bieden onze services aan in heel Nederland en Duitsland.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie aanvragen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.
Telefonische te bereiken op
Ma – Za: +31 6 26167976 (09.00 – 20.00)
E-mail: Jordy@Pastoors-Instruments.nl